Piimäkakku

Piimään sekoitetaan sokeri ja sulatettu rasva.

Vehnäjauhoihin sekoitetaan ruokasoodaa 3 tl ja leivinjauhetta 3 tl, ja lisätään piimä+ rasva+ sokeri seokseen.

Paistetaan uunipellillä uunin keskiosassa 200 C, kunnes kakku on kypsä.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 61 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)106g34kcal3.5g4.8g0g0g
Sokeri 32g129kcal0g31.7g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen14g102kcal0g0g11.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 62g212kcal6.3g43.3g0.7g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g953kcal19.6g159.6g24g4.4g
Valittu annoskoko214g476kcal9.8g79.8g12g2.2g
Annoskoko puolitettuna107g238kcal4.9g39.9g6g1.1g
Arvot/100g100g223kcal4.6g37.4g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=76172