Hapankaalijauhislooda

1 ltk/ 400 g valkosipulista hapankaalia
400 g naudan paistijauhelihaa
(1 sipuli)
2-3 porkkanaa
2 lihaliemikuutiota
9-10 dl vettä
valko-/mustapippuria ym. maustetta

Laita uuni lämpenee 200 asteeseen.

Laita vesi kiehumaan, ja mausta se 1 lihaliemikuutiolla.

Ruskista jauheliha pannulla ja mausta toisella lihaliemikuution nokareilla ja halutessas muilla mausteilla.

Levittele uunivuokaan (voitele rypsiöljyllä, jos tarttee) hapankaali tasaiseksi kerrokseksi.

Raasta päälle porkkanaa (+ sipulihakkelusta).

Sekoittele sekaan jauheliha ja kaada lihaliemi päälle.

Uuniin noin 50-60 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 488 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 98g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g4kcal0.1g0.8g0g0.4g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)2.4g6.7kcal0.2g0.4g0.5g0g
Tumma pikariisi (Rainbow), annos 200g11g39kcal0.9g8.4g0.2g0.4g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g44g74kcal8.7g0g4.4g0g
Valkosipulihapankaali (Rasilainen)44g7.9kcal0.8g0.8g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g265kcal21.4g20.8g10.4g1.6g
Valittu annoskoko213g132kcal10.7g10.4g5.2g0.8g
Annoskoko puolitettuna107g66kcal5.4g5.2g2.6g0.4g
Arvot/100g100g62kcal5g4.9g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=92732