Lapinäijänkeitto

Ruskista öljyssä Saksanhirvikäristys.

Mausta grillaus- ja yleismausteella ja noin 1 tl suolalla.

Lisää perunasipulisekoitus ja kasvissuikaleet ja vettä niin, että kasvikset reilusti peittyvät, lisää myös kasvisliemikuutio ja lihaliemikuutio.

Keitä kypsäksi ja lisää sulatejuustot ja anna niiden sulaa.

Lisää lopuksi ruokakerma ja kiehauta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Sm1960

Sm1960 sanoi...

On muuten tosi hyvä ja nopeasti valmistuva sekä kevyt keitto, suosittelen lämpimästi:-)

maanantai 29.12.2008 klo 21:42

AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Saksanhirvikäristys, Lapin Liha (1pkt)35g47kcal7g0g2.1g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g15g36kcal2g0.5g2.9g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto8.7g25kcal1.7g0g1.9g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g73g30kcal1g5.9g0.2g0g
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g44g28kcal0.7g6.6g0g0g
Flora ruokakerma 15 % 250g36g55kcal0.6g1.3g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g480kcal26g28.6g29.6g0g
Valittu annoskoko214g240kcal13g14.3g14.8g0g
Annoskoko puolitettuna107g120kcal6.5g7.2g7.4g0g
Arvot/100g100g112kcal6.1g6.7g6.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94267