Piimälimppu

Mausteeksi myös 1 rkl pomeranssinkuorta.

Hiivaleipäjauhoja 2 dl.

Alusta taikina hyvin.

Peitä ja anna kohota.

Leivo 2 pyöreätä limppua.

Pistele haarukalla.

Anna kohota.

Pistele haarukalla.

Paista n. 40 min 200 C uunissa.

Voitele kypsymisen loppuvaiheessa siirappivedellä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 684 grammaa

Bilehile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä,Hyla,valio(200g)78g27kcal2.9g3.4g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.7g0.7g2.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 34g105kcal3g19g0.7g4.8g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl20g69kcal2.8g13g0.6g1.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 12g35kcal0g8.7g0g0g
Hiiva 7.8g5.8kcal1g0.1g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g902kcal31.8g173.8g4.6g17g
Valittu annoskoko214g451kcal15.9g86.9g2.3g8.5g
Annoskoko puolitettuna107g226kcal8g43.5g1.2g4.3g
Arvot/100g100g211kcal7.4g40.7g1.1g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117271