Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)23g49kcal3.3g0.1g4g0g
Pekoni, paistettu 7.8g40kcal1.3g0g4g0g
Sipuli 8.6g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Paprika punainen 13g3.9kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Paprika vihreä 13g2.8kcal0.1g0.3g0g0.3g
Tomaatti 59g13kcal0.3g2g0.2g0.8g
Voi 3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 69g98kcal8.6g0.2g7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 16g52kcal0.3g0.5g5.5g0g
Paprikajauhe 0.6g2kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g572kcal28.4g8.4g46.8g3.4g
Valittu annoskoko214g286kcal14.2g4.2g23.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna107g143kcal7.1g2.1g11.7g0.9g
Arvot/100g100g134kcal6.6g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128614