Parsakaalibroileripaistos

Keitä parsakaalin varsipaloja 5min, lisää kukinnot ja keitä 5 min. Valuta.

Paloittele broiler ja silppua sipuli, pannuun ja kevyt ruskistus.

Kaikki voideltuun vuokaan ja munamaito mausteineen päälle + juustoraaste.

Uunissa 40 min, 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Violettan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali, tuore, 257g42g13kcal1.9g0.8g0.1g0.7g
Broilerifilee, marinoimaton42g45kcal9.6g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)24g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal2g0g1.6g0g
Maito, Kevyt63g29kcal2g3g0.9g0g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa21g63kcal4.8g0g4.8g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g7.8g20kcal2.1g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g395kcal45.4g9.8g18.6g2.2g
Valittu annoskoko214g197kcal22.7g4.9g9.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna107g99kcal11.4g2.5g4.7g0.6g
Arvot/100g100g92kcal10.6g2.3g4.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165555