Remulade kastike

Silppua sipuli mahdollisimman pieneksi.

Raasta porkkana hienolla terällä.

Silppua maustekurkku pieneksi, samoin anjovikset.

Murskaa kaprikset.

Sekoita ranskankerma ja majoneesi keskenään.

Lisää siihen puolikkaan sitruunaan mehu ja sekoita tasaiseksi.

Lisää hunaja ja sinappi.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää seokseen, sipuli, porkkana, kapris, anjovis ja kurkku sekä hienonnettu tuore persilja.

Lisää lopuksi pippurit.

Anna maustua jääkaapissa ainakin tunti.

Kastike säilyy noin viikon.

Sopii hyvin grillatun, paneroidun tai paistetun kalan kanssa, sekä kasviksille.

Kalaton vaihtoehto, kun jättää anjovikset pois.

Sipulikaan ei välttämätön.

Niin eikä hunaja, jos ei pidä makeasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Urhmik
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskankerma Valio56g158kcal1.4g2g15.8g0g
Majoneesi 27-33 % rasvaa 54g159kcal0.8g3.4g16.1g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 23g4.5kcal0.2g0.7g0g0.4g
Kapris etikkaliemessä, Figaro8.4g2.6kcal0.2g0.4g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)17g4.6kcal0.2g0.8g0g0.3g
Hunaja 3.7g12kcal0g3g0g0g
Sinappi (teollinen)2.8g3.6kcal0.1g0.4g0.2g0g
Porkkana 14g4.6kcal0.1g0.8g0g0.4g
Anjovis-filee, 1 kpl17g36kcal1.6g2.4g2.2g0g
Valkopippuri 0.6g1.6kcal0.1g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 1.1g3.2kcal0.1g0.4g0g0.3g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 17g3.7kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g786kcal9.8g29.6g68.6g3.6g
Valittu annoskoko214g393kcal4.9g14.8g34.3g1.8g
Annoskoko puolitettuna107g196kcal2.5g7.4g17.2g0.9g
Arvot/100g100g184kcal2.3g6.9g16.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167171