Pannari (Devo Pern)

HUOM! Devo Pernin pannari ei ole hätähousuille!

Kuivat ainekset sekoitetaan ensin keskenään ja maito lisätään 2dl:n erissä hyvin sekoittaen.

Lisää vielä rasva ja anna taikinan turvota vähintään puolisen tuntia.

Lisää munat ja turvota vielä vähintään puoli tuntia.

Taikina uunipeltiin leivinpaperille ja uuniin 200 asteeseen noin 25 minuutiksi.

Jos jostain syystä on posketon kiire, kannattaa laistaa vain jälkimmäisestä turvotuksesta.

Mitä pidemmät turvotusajat, sitä isommat "tissit"!

Meillä reseptiin kätkeytyy maidoksi laktoositon kevytmaitojuoma ja voisulaksi laktoositon Oivariini.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

T2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.7g0.4g1.3g
Sokeri 24g98kcal0g24g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Laktoositon maitojuoma (Valio), annos 200g113g44kcal3.7g3.5g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 23g33kcal2.9g0.1g2.4g0g
Oivariini, laktoositon (Valio), annos 5g14g96kcal0.1g0.1g10.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g810kcal20.8g110.8g30.2g2.6g
Valittu annoskoko214g405kcal10.4g55.4g15.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna107g203kcal5.2g27.7g7.6g0.7g
Arvot/100g100g190kcal4.9g25.9g7.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249655