Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g113g129kcal24.8g0g2.8g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g5.6g51kcal0g0g5.6g0g
Flora kevyt ruoka 7%56g48kcal0.6g2.5g3.9g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g5.6g9kcal0.5g1.7g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g34g37kcal1g2.2g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g548kcal53.8g12.8g30g0g
Valittu annoskoko214g274kcal26.9g6.4g15g0g
Annoskoko puolitettuna107g137kcal13.5g3.2g7.5g0g
Arvot/100g100g128kcal12.6g3g7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=251393