Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g0.9g
Voi (perinteinen meijerivoi)8.3g60kcal0g0g6.7g0g
Kananmuna, paistettu 83g168kcal10.6g0.3g14g0g
Pekoni rasvainen 30g114kcal3.6g0g11.2g0g
Ranskankerma Valio36g101kcal0.9g1.3g10.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g917kcal31.6g8.6g84.2g1.8g
Valittu annoskoko214g458kcal15.8g4.3g42.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna107g229kcal7.9g2.2g21.1g0.5g
Arvot/100g100g214kcal7.4g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261240