Kevyt vadelmatorttu

Vaahdota kaksi munaa ja makeutusjauhe.

Lisää kuivat aineet.

Paista hetki 200 asteessa.

Tee sillä aikaa täyte:
Sekoita rahka, kaksi munaa ja makeutusjauhe (maun mukaan).

Lusikoi vähän paistuneen pohjan päälle.

Lisää vadelmat.

Paista kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 95 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g5.6g0.1kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe1.4g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g2.8g3.9kcal0.4g0.4g0.1g1.4g
Vehnänalkio 1.4g5.1kcal0.4g0.4g0.1g0.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki104g58kcal8.8g5.2g0.2g0g
Vadelma, pakaste, pirkka, 0,5 pss28g10kcal0.3g1.2g0.2g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g394kcal37.2g27.6g14g5.8g
Valittu annoskoko214g197kcal18.6g13.8g7g2.9g
Annoskoko puolitettuna107g98kcal9.3g6.9g3.5g1.5g
Arvot/100g100g92kcal8.7g6.5g3.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372983