Pasta Verde

Mausteet: valkosipuli, limesitruuna, suola, mustapippuri, rypsiöljy, basilika (tuore)

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

2. Paloittele parsa ja keitä kypsäksi vähässä vedessä.

3. Kuullota sipulit öljyssä, lisää pannuun katkaravut ja basilika, kuumenna ja mausta.

4. Sekoita pasta, parsa ja katkarapuseos ja purista (lime) sitruunamehua päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tagliatelle pasta (Pirkka), annos 500g70g260kcal9.8g50.6g2.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 70g24kcal3.2g1.4g0.2g1.7g
Katkarapu pienet (pirkka)51g33kcal7.6g0g0.4g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g8.4g76kcal0g0g8.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g795kcal41.6g105.4g22.2g3.8g
Valittu annoskoko214g398kcal20.8g52.7g11.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna107g199kcal10.4g26.4g5.6g1g
Arvot/100g100g186kcal9.7g24.7g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=468886