Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 12g35kcal2.2g0.3g2.8g0g
Tomaatti 19g4.3kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 6.4g8kcal0.7g0g0.6g0g
Makaroni, tumma 28g101kcal3.8g18.5g0.8g1.7g
Porkkana 9g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lihaliemijauhe/tiiviste 0.9g2.7kcal0.1g0.1g0.2g0g
Soijarouhe, vaalea 5.6g22kcal2.2g2.6g0.1g0.6g
Atria kevyt jauheliha38g64kcal7.1g0g3.8g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g516kcal33g47g19.6g6.2g
Valittu annoskoko214g258kcal16.5g23.5g9.8g3.1g
Annoskoko puolitettuna107g129kcal8.3g11.8g4.9g1.6g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11g4.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=48964