Kana-makaroonilaatikko

Laita fusillit kattilaan kiehumaan ja kuullota samalla sipuli oliiviöljyn kans pannulla.

Kun sipuli on pehmentynyt laita sekaan broikut ja ruskista.

Mausteita maun mukaan jos haluu.

Itse laitan currya, cajuanmaustetta ja jotain pippuria.

Kun fusillit ovat valmiit kaada puolet uunivuokaan, broikkuliha keskelle ka loput fusillit päälle.

Maito, munat ja valkuaiset sekoitetaan keskenään ja taas saa maustaa oman maun mukaan.

Uunissa 200`C noin yksi tunti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Annki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn Paras täysjyväfusilli makaroni, annos 40g42g135kcal5.8g24.4g1.3g3.5g
Broilerin jauheliha (Kariniemen), annos 100g56g72kcal8.4g0g5.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g12kcal1g0g0.9g0g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 25g10kcal2.4g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen70g23kcal2.3g3.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oliiviöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana427g571kcal40g56.6g21.6g7.2g
Valittu annoskoko214g285kcal20g28.3g10.8g3.6g
Annoskoko puolitettuna107g143kcal10g14.2g5.4g1.8g
Arvot/100g100g134kcal9.4g13.2g5.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=68754