Aurajuusto-kesäkurpitsakeitto

6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
kesäkurpitsa 500 g
1 sipuli
valkosipulia
valkopippuria
persiljaa
100 aurajuustoa
1 dl kermaa

Kuumenna vesi, lisää kasvisliemi, viipaloi kurpitsat ja laita kiehumaan, silppua sipuli ja heitä joukkoon.

Mausta, hauduta hiljalleen n 20 min. Murenna kattilaan juusto, kuumenna kunnes sulanut.

Soseuta keitto sauvasekoittimella, lisää kerma.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Malibu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemikuutio, Knorr251g702kcal20g23.8g60.1g4g
Kesäkurpitsa, tuore1128g192kcal6.8g28.2g4.5g7.9g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Aurajuusto150g511kcal30.1g0g43.6g0g
Ruokakerma 5%, Valio501g326kcal7.5g21g25.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4260g3515kcal131.4g155.6g267g27.2g
Valittu annoskoko2130g1757kcal65.7g77.8g133.5g13.6g
Annoskoko puolitettuna1065g879kcal32.9g38.9g66.8g6.8g
Arvot/100g100g83kcal3.1g3.7g6.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89757