Ohra-linssikeitto

Kuullota sipuleja öljyssä ja lisää ohraryynit (0,5 dl). Lisää hetken päästä lihaliemi (eli sekoita vesi ja lihaliemikuutio/fondyy...) ja paseerattu tomaatti ja jätä kiehumaan n. 40 minuutiksi.

Lisää huuhdotut linssit, mausta haluamillasi mausteilla.

Keitä vielä 10 min eli linssien kypsymisajan verran.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 16g143kcal0g0g16.2g0g
Linssi, punainen, Go Green120g390kcal28.8g58.8g1.2g14.4g
Rikottu ohraryyni (Korpelan myllyn), annos 100g54g175kcal5.4g40.5g1.2g5.9g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g601g150kcal7.8g25.2g1.2g0g
Lihaliemijauhe/tiiviste 18g53kcal2g2.7g3.8g0.1g
Vesi1201g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4260g1887kcal91.2g266g47.6g44.8g
Valittu annoskoko2130g944kcal45.6g133g23.8g22.4g
Annoskoko puolitettuna1065g472kcal22.8g66.5g11.9g11.2g
Arvot/100g100g44kcal2.1g6.2g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=64817