Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 188g61kcal1.2g10.4g0.4g4.8g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow16g42kcal1.6g1.6g3.3g0.3g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 156g712kcal32.8g0g65.5g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 281g99kcal13g5.5g0.8g7g
Tomaatti 138g31kcal0.8g4.7g0.4g1.9g
Spagetti 94g307kcal9.6g62.3g1g3.1g
Vesi, vesijohtovesi 1251g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton6.3g1.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4260g2508kcal118g169.2g142.8g34.2g
Valittu annoskoko2130g1254kcal59g84.6g71.4g17.1g
Annoskoko puolitettuna1065g627kcal29.5g42.3g35.7g8.6g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=218143