Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 360g438kcal76.5g0g14.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 1200g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 450g322kcal8.2g64.9g0.9g4.8g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g108g30kcal1.2g5.2g0.4g3.2g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 12g39kcal1.1g1.7g3.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4260g1659kcal174g143.6g37.6g16.2g
Valittu annoskoko2130g829kcal87g71.8g18.8g8.1g
Annoskoko puolitettuna1065g415kcal43.5g35.9g9.4g4.1g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824