Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)1200g3840kcal120g756g27.6g168g
Vehnäjauho puolikarkea 650g2230kcal66.2g455g7.8g22.7g
Ohrajauho 55g180kcal4.5g35.4g1.1g4.2g
Siirappi, tumma120g384kcal0.1g88.8g0g0g
Rypsiöljy 90g796kcal0g0g90g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4270g14861kcal381.6g2670.4g253g389.8g
Valittu annoskoko2135g7430kcal190.8g1335.2g126.5g194.9g
Annoskoko puolitettuna1068g3715kcal95.4g667.6g63.3g97.5g
Arvot/100g100g348kcal8.9g62.5g5.9g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191154