Fetasalaatti Special Laurendo Al Meira

Pese salaatti ja kuivata huolellisesti keittiöpaperin päällä.

Kuori yksi iso punasipuli ja pilko.

Revi kuivatut jääsalaatinlehdet kulhoon ja laita sipuli joukkoon.

Pese 1 iso keltainen paprika ja poista siemenkota.

n.240 g paprikasta jää siemenkodan ym. jälkeen n. 135 g paprikasiivuja.

Pese 4 isoa tomaattia ja poista kannat.

Tulee n.300 g tomaattia.

Ota n. puolikas kurkku ja kuori ja pilko.

n.140g kurkkua.

Lisää Milbona Fetaa puolikas rasiaa, 125g ja leikkaa kuutioiksi.

Sekoita ainekset hyvin ja tarjoile!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka264g26kcal2.9g2.1g0.5g2.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Paprika keltainen 324g98kcal3g16.5g0.6g6.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g720g146kcal4.3g27.4g2.2g10.1g
Kurkku, tuore336g34kcal2g5.7g0.3g2.4g
Fetajuusto, Milbona300g840kcal60g1.5g66g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4272g2391kcal149.4g124.8g140g49.8g
Valittu annoskoko2136g1196kcal74.7g62.4g70g24.9g
Annoskoko puolitettuna1068g598kcal37.4g31.2g35g12.5g
Arvot/100g100g56kcal3.5g2.9g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=157656