Kasviskatkarapupasta

Pilko ainekset, paista n. 10 min paprikaa, herkkusieniä ja sipuleita.

Lisää tomaattimurska ja anna hautua toiset kymmenen minuuttia.

Lopussa lisää katkaravut ja fetajuusto.

Voit laittaa myös lempiyrttiäsi.

Tomaattimurskan sijaan voit käyttää myös tuoreita tomaatteja,

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 475 grammaa

Moana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 383g112kcal3.6g17.2g1.5g7.3g
Herkkusieni 169g27kcal3.5g0.5g0.6g2.5g
Tomaattimurska 451g132kcal2.5g23.9g0.9g8.6g
Katkarapu 225g154kcal32.5g0g2.5g0g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 113g337kcal20.3g1.4g28.2g0g
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty676g946kcal34.9g188.9g4.6g23g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4275g3497kcal199g477.6g77.2g87g
Valittu annoskoko2137g1749kcal99.5g238.8g38.6g43.5g
Annoskoko puolitettuna1069g874kcal49.8g119.4g19.3g21.8g
Arvot/100g100g82kcal4.7g11.2g1.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275753