Bataatti-viherpippuri sosekeitto

Pilko punasipuli, valkosipuli, selleri ja bataatti

Ruskista kevyesti sipulit ja selleri öljyssä.

Lisää bataatti ja pyörittele.

Lisää vesi, kasvisliemikuutio ja mahdolliset yrttimausteet (Basilika tai timjami toimivat hyvin).

Anna kiehua hiljalleen, kunnes juurekset ovat tarpeeksi pehmeitä soseutettaviksi.

Soseuta keitto ja lisää koskenlaskija.

Lisää muita mausteita ja suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1710 grammaa

Batukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto106g298kcal20.2g0g23.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g33kcal1.3g1.3g2.5g0.2g
Vesi1250g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 19g20kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Bataatti, kuorittu 429g347kcal6.7g72.2g0.2g12.9g
Juuriselleri 158g50kcal2g7.2g0.3g4.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl14g124kcal0g0g13.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4275g1822kcal67.2g182g81g41.8g
Valittu annoskoko2137g911kcal33.6g91g40.5g20.9g
Annoskoko puolitettuna1069g456kcal16.8g45.5g20.3g10.5g
Arvot/100g100g43kcal1.6g4.3g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=65279