Kalakeitto

Kuori ja pilko lanttu kuutioiksi.

Laita isohkoon kattilaan kimpale voita ja laita lantut sinne hautumaan.

Pilko sipuli ja laita kattilaan.

Pyörittele voissa niin että kasvikset hiukan kypsyvät ja lisää vesi.

Hauduttele n. 5 min ja lisää kerma ja mausta.

Anna hautua vielä muutama minuutti.

Lisää jäiset vihannekset jaseikuutiot ja ota lämpö pois hellasta.

Hämmentele ja hauduttele kunnes kalat kypsyvät.

Lisää katkaracut viimeisenä, etteivät ne sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.7g12kcal0g0g1.3g0g
Lanttu 25g7.2kcal0.2g1.1g0.1g0.4g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kuohukerma,valio,2dl17g57kcal0.3g0.5g5.8g0g
Herne-maissi-paprika, Rainbow33g27kcal1.4g4.3g0.3g1g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g50g40kcal8.5g0g0.4g0g
Katkarapu 15g10kcal2.2g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g311kcal25.4g12.8g16.2g3.2g
Valittu annoskoko214g156kcal12.7g6.4g8.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna107g78kcal6.4g3.2g4.1g0.8g
Arvot/100g100g73kcal5.9g3g3.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=208670