Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g31g34kcal5.6g0.6g0.9g0g
Katkarapu 38g26kcal5.4g0g0.4g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2.5g0.6kcal0g0.2g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g38g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Kurkku, tuore38g3.8kcal0.2g0.6g0g0.3g
Jäävuorisalaatti, rapea50g5kcal0.6g0.4g0.1g0.6g
Tilli, tuore 2.5g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika, punainen15g3.9kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g163kcal24.4g7.8g3.2g3.6g
Valittu annoskoko214g82kcal12.2g3.9g1.6g1.8g
Annoskoko puolitettuna107g41kcal6.1g2g0.8g0.9g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.8g0.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616