Jogurttiletut

Sekoita jogurtin sekaan maito ja munat.

Sekoita toisessa astiassa jauhoihin suola ja leivinjauhe.

Lisää kuivat aineet nesteeseen ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi vielä mukaan juokseva margariini.

Anna seistä puolisen tuntia ja paista pikkulettupannulla.

Jauhojen tilalla voi käyttää myös vehnäjauhoja ja jogurtiksi voit valita tietenkin oman suosikkisi!

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mansikkajogurtti (Valio)63g50kcal2.1g7.5g1.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 63g29kcal1.9g3g0.9g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala38g120kcal5.6g22.1g1g3.8g
Ruokasuola jodioitu 1.7g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Juokseva kasviöljyvalmiste (Pirkka), annos 10g7.5g56kcal0g0g6.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana428g630kcal29.8g66.4g27g7.6g
Valittu annoskoko214g315kcal14.9g33.2g13.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna107g158kcal7.5g16.6g6.8g1.9g
Arvot/100g100g147kcal7g15.5g6.3g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181979