Possustroganov - HKn resepti

Kuori ja kuutioi sipuli.

Ruskista possunsuikaleet ja sipuli öljyssä.

Lisää tomaattipyree ja vehnäjauhot.

Sekoita huolella ja lisää lihaliemi koko ajan sekoittaen.

Lisää laakerinlehti ja anna kastikkeen hautoa 25 min. Lisää lopuksi creme fraiche ja maustekurkut.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Tilda75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljapossun lihasuikale maustamaton (Hk), annos 400g83g167kcal16.7g0g10.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.1g28kcal0g0g3.1g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Tomaattipyree, Pirkka4.2g3.4kcal0.1g0.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen62g194kcal5g33.7g3.4g0.3g
Maustekurkku sokerisuolattu 15g2.9kcal0.1g0.4g0g0.3g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio21g29kcal0.6g1.4g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g870kcal45.8g76.4g39.6g2g
Valittu annoskoko214g435kcal22.9g38.2g19.8g1g
Annoskoko puolitettuna107g217kcal11.5g19.1g9.9g0.5g
Arvot/100g100g203kcal10.7g17.8g9.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=169946