Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g125g30kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Paprika, punainen19g4.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Kurkku 25g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)19g3.8kcal0g1.2g0g0g
Oliiviöljy 11g100kcal0g0g11.2g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g294kcal4.4g15.6g23.2g7g
Valittu annoskoko214g147kcal2.2g7.8g11.6g3.5g
Annoskoko puolitettuna107g74kcal1.1g3.9g5.8g1.8g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730