Lohikeitto Kipparikermalla

Puikulaperunoita
1,5 sipulia
2 porkkanaa
4,5 dl vettä
suolaa
mustapippureita
1 prk Kippari ruokakerma 10%
1 dl Kerma 5%
440 g lohifilettä
tuoretta tilliä

Lohko perunat, sipulit ja porkkanaat ja keitä vedessä lähes kypsiksi.

Lisää suolaa ja mustapippuria.

Lisää Kippari ja Ruoka 5% (vain 1dl).

Lisää lohipalat ja tuore tillisilppu.

Keitä vielä hetki niin että kala kypsyy.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 44g33kcal0.8g6.8g0.1g0.4g
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porkkana 13g4.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 49g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 48g94kcal9g0g6.5g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g27g30kcal0.6g1.1g2.7g0g
Ruoka 5%, rypsiöljystä (Valio), annos 250g11g8.8kcal0.2g0.7g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g354kcal22g20.8g19.6g2.2g
Valittu annoskoko214g177kcal11g10.4g9.8g1.1g
Annoskoko puolitettuna107g89kcal5.5g5.2g4.9g0.6g
Arvot/100g100g83kcal5.1g4.9g4.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=295367