Papusienivuoka

Kuullota sipulit ja ihan pieniksi kuutioidut porkkanat öljyssä puolipehmeiksi.

Lisää pieneksi pilkotut tomaatit, purjo ja valkosipuli sekä pure ja fariinisokeri.

Hauduta kypsäksi.

Lisää kypsät pavut ja sienet sekä haluamasi mausteet (mm. mustapippuri ja yrtit sopivat hyvin), sekoita ja kaada ruoka uunivuokaan.

Hauduta uunissa noin 45 min.

Mikäli haluat, voit lisätä vuokaan myös siankylkeä, kinkkua tai pekonia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 343 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Purjosipuli 16g3.6kcal0.3g0.4g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.7kcal0.1g1.2g0g0.5g
Tomaatti, tuore31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Papu valkoinen, keitetty 31g34kcal2.6g4.4g0.1g2.2g
Tomaattipure, Eldorado, 1prk22g8.5kcal0.4g1.7g0g1.1g
Fariinisokeri2.3g10kcal0g2.3g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g78g23kcal0.8g3.1g0.2g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g261kcal9g29.6g9.2g9.4g
Valittu annoskoko214g130kcal4.5g14.8g4.6g4.7g
Annoskoko puolitettuna107g65kcal2.3g7.4g2.3g2.4g
Arvot/100g100g61kcal2.1g6.9g2.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=88914