Parsakaaligratiini

Sekoita munat, maito ja kerma keskenään.

Mausta maun mukaan (itse laitoin paprikajauhetta, mustapippuria ja suolaa mausteeksi).

Laita jäiset parsakaalit vuokaan ja kaada muna-maito-kermaseos päälle.

Viimeistele pinta juustoraasteella.

Paista 200 asteessa uunissa n. 45 min tai kunnes pinta on kauniisti rusehtunut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 143 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 112g39kcal5.2g2.2g0.3g2.8g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g82kcal0.5g0.7g8.7g0g
Kevytmaito (Valio)25g12kcal0.8g1.2g0.4g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g25g90kcal7g0.5g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g524kcal33.8g9.4g37.8g5.6g
Valittu annoskoko214g262kcal16.9g4.7g18.9g2.8g
Annoskoko puolitettuna107g131kcal8.5g2.4g9.5g1.4g
Arvot/100g100g122kcal7.9g2.2g8.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=100690