Jauheliha-papu-tomaatti-chilikastike

Ruskista jauheliha.

Mausta se kahdella teelusikallisella jauhelihamaustetta.

Sekoita joukkoon tomaattimurskat.

Anna hautua 10 minuuttia.

Lisää joukkoon valutetut pavut ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Wolferin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)59g23kcal1g4.8g0.1g0g
Chili-tomaattimurska, Pirkka (500g)59g21kcal0.9g4g0.1g0.8g
Ruskeita papuja suolaliemessä (Pirkka), annos 250g38g32kcal1.9g6g0.1g2.8g
Pirkka naudan jauheliha 400g60g137kcal11.4g0g10.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g426kcal30.4g29.6g21g7.2g
Valittu annoskoko215g213kcal15.2g14.8g10.5g3.6g
Annoskoko puolitettuna107g107kcal7.6g7.4g5.3g1.8g
Arvot/100g100g99kcal7.1g6.9g4.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129791