Hortonomin hernekeitto

Kuori ja suikaloi porkkanat, keitä 5 min. Lisää hernekeittotiiviste purkista, kinkkusuikaleet ja kuumenna kiehuvaksi.

Mausta keitto sinapilla, valkosipulilla ja meiramilla tai timjamilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purkkihernekeitto (Jalostaja), annos 430g92g49kcal5.3g4.9g0.8g0g
Korpela ylikypsä saunapalvi, annos 350g32g32kcal5.5g0.3g1g0g
Porkkana 32g11kcal0.2g1.8g0.1g0.8g
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr1.1g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Sinappi 3.4g4.5kcal0.2g0.5g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g198kcal22.6g15.2g4.8g1.8g
Valittu annoskoko214g99kcal11.3g7.6g2.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna107g50kcal5.7g3.8g1.2g0.5g
Arvot/100g100g46kcal5.3g3.5g1.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=142580