Karibialainen kalakeitto

Kuumenna öljy kattilassa.

Kuullota pilkottuja valosipulinkynsiä.

Kaada päälle vesi sekä kalaliemikuutiot ja kiehauta.

Lisää keittojuurekset sekä tomaattimurska ja mausteet.

Keitä kunnes juurekset ovat kypsiä.

Paloittele kalafilee annospaloiksi, lisää keittoon ja anna kypsyä.

Ripottele pinnalle tilliä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 572 grammaa

Alwiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 38g29kcal6.6g0g0.3g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 94g0kcal0g0g0g0g
Kalaliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.4g0.1g0g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 38g13kcal0.4g2g0.1g1.1g
Tomaattimurska 38g11kcal0.2g2g0.1g0.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Persilja 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kurkuma, annos 2g0.1g0kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 3.7g1.1kcal0.1g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g161kcal15g9g6.2g3.8g
Valittu annoskoko215g81kcal7.5g4.5g3.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna107g40kcal3.8g2.3g1.6g1g
Arvot/100g100g38kcal3.5g2.1g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=216804