Tonnikala-pastavuoka

Keitä makaroni ja sipulit.

Sekoita muut raaka-aineet.

Mausta mustapippurilla.

Kaada voideltuun vuokaan.

Kuorruta osalla juustosta ja tomaateista.

Paista uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 382 grammaa

Marsaj
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus47g160kcal10.8g24.9g1.7g2.8g
Vesi, vesijohtovesi 47g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jalopeno, Rainbow 100g1.5g0.8kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g34g12kcal0.3g2.3g0.2g0.5g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g5.6g4.2kcal0.3g0.7g0g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Tonnikala vedessä 24g25kcal5.3g0g0.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g15g40kcal4.6g0.3g2.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.2kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g557kcal44.2g59.4g15.2g7.2g
Valittu annoskoko215g278kcal22.1g29.7g7.6g3.6g
Annoskoko puolitettuna107g139kcal11.1g14.9g3.8g1.8g
Arvot/100g100g130kcal10.3g13.8g3.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=317644