Chili con carne-keitto

Kuori sipuli, ruskista jauhelihan kanssa, lisää myös chili.

Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio, sokeri, pippuri, suola ja oregano.

Keitä n. 15 min. Jos keitto on liian sakeaa, lisää vettä.

Lisää valutetut pavut ja maissi.

Keitä vielä muutama minuutti.

(pavut voivat olla mitä vaan, ohjeessa puhuttiin vain säilykepavuista.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 573 grammaa

N1nusk1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Chili paprika punainen2.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Tomaattimurska 47g14kcal0.3g2.5g0.1g0.9g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Sokeri 0.4g1.5kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, keitetty, säilyke (TRS)38g32kcal2.3g6g0.1g1.9g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 38g51kcal1g9.1g0.9g1.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g332kcal21.8g37g10g8.4g
Valittu annoskoko215g166kcal10.9g18.5g5g4.2g
Annoskoko puolitettuna108g83kcal5.5g9.3g2.5g2.1g
Arvot/100g100g77kcal5.1g8.6g2.3g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345530