Kalkkuna-linssipata

Suikaloi kalkkunafileet ja ruskista ilman öljyä pannulla rusehtaviksi.

Laita kaikki ainekset pataan kerroksittain.

Kaada päälle vesi-mausteseos.

Laita 225 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Lisää suolaa mikäli tarivis.

Veden määrä linnsien vuoksi suuri.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 56g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunan filee, ohut leike, Atria, maustamaton, 1 kpl=112.5g56g61kcal13.5g0.5g0.8g0g
Perunasipulisekoitus 500g56g38kcal0.9g8.4g0.1g0g
Kasvissuikaleet pakaste (Apetit), annos 250g28g11kcal0.3g2.3g0.1g0g
Punainen linssi luomu (Urtekram), annos 100g11g40kcal3g5.8g0.3g1g
Green curry paste gang keow wan (Thai taste), annos 30g2.2g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.1g3.8kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana430g313kcal35.8g35.4g3.2g2g
Valittu annoskoko215g157kcal17.9g17.7g1.6g1g
Annoskoko puolitettuna108g78kcal9g8.9g0.8g0.5g
Arvot/100g100g73kcal8.3g8.2g0.7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=424928