Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g2.2g2.2kcal0g0.6g0g0.2g
Mantelirouhe, 1 rkl4.5g26kcal0.9g0.2g2.3g0.5g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl11g5.6kcal0g1.2g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g56g34kcal0.2g8.4g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä28g48kcal0.3g12.4g0.3g0g
Flora Vanilla 12%56g107kcal2.5g9g6.7g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g56g37kcal6.2g2.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana429g518kcal20.2g68.4g19g1.4g
Valittu annoskoko215g259kcal10.1g34.2g9.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna107g129kcal5.1g17.1g4.8g0.4g
Arvot/100g100g121kcal4.7g15.9g4.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59301