Rosmariinilohkoperunat

Pese perunat ja lohko ne veneiksi.

Kaada kulhoon oliiviöljy, suola ja rosmariini, pippuri ja sekoita perunalohkot hyvin niin että ne maustuvat jokapuolelta.

Kaada uunivuokaan ja paista 200 asteessa noin 40-min kunnes perunat ovat kypsät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2006g1204kcal30.1g260.8g2g18.1g
Oliiviöljy 67g591kcal0g0g66.9g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g33g44kcal1g7g2g4.7g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g17g28kcal1.3g5.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4280g3735kcal64.8g546.4g142g45.6g
Valittu annoskoko2140g1867kcal32.4g273.2g71g22.8g
Annoskoko puolitettuna1070g934kcal16.2g136.6g35.5g11.4g
Arvot/100g100g87kcal1.5g12.8g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=283454