Punarapu-fetasalaatti

Revi salaatti kulhon pohjalle (rucolakin sopii sekaan), pilko vihannekset ja lisää ne sekä feta ja ravunpyrstöt (Lidl, punaravunpyrstö, 68 kcal/g).

Purista päälle sitruunamehua n 2 tl, rouhi mausteeksi suolaa ja mustapippuria myllystä.

Sekoita kevyesti, tarkista maku.

Koristele tillisilpulla.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 428 grammaa

Nane
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g313g344kcal56.3g6.3g9.4g0g
Katkarapu 375g257kcal54.2g0g4.1g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore25g6.3kcal0g2.3g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g375g76kcal2.3g14.3g1.1g5.3g
Kurkku, tuore375g38kcal2.3g6.3g0.4g2.6g
Jäävuorisalaatti, rapea501g50kcal5.5g4g1g6g
Tilli, tuore 25g7.5kcal0.9g0.2g0.2g0.5g
Paprika, punainen150g39kcal1.4g6.9g0.6g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4280g1634kcal245.8g80.6g33.6g34.8g
Valittu annoskoko2140g817kcal122.9g40.3g16.8g17.4g
Annoskoko puolitettuna1070g409kcal61.5g20.2g8.4g8.7g
Arvot/100g100g38kcal5.7g1.9g0.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=63616