Porsaanfile uunissa ala Tuula

Poista sisäfileestä kalvot ja rasva.

Liekkaa viipaleiksi ja paista ne n. rkl öljyä.

Laita uuni vuokaan pussillinen ranskalaista sipulikeittoa ja filepihvejä vuorotellen.

Lisää ruokakerma ja vettä n. 5-7 dl. Uuniin tunniksi 180 asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Marinoitu porsaan sisäfilee (Pirkka), annos 100g874g1049kcal139.9g11.4g49g0.9g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g8.7g77kcal0g0g8.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 874g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)28g101kcal1.5g21.3g1g1.5g
Ruokakerma 10% (Ingman keittiöni), annos 200g350g420kcal10.1g18.9g35g0g
Voi 7g51kcal0.1g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g3394kcal303.2g103.2g198.8g4.8g
Valittu annoskoko2142g1697kcal151.6g51.6g99.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna1071g849kcal75.8g25.8g49.7g1.2g
Arvot/100g100g79kcal7.1g2.4g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=249310