Paprikakeikaus

POHJA:
voita, venhäjauhoa, leseitä, vettä-->nypi voi, jauhot ja leseet.

Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Laita jääkaappiin odottamaan.

TÄYTE: Suikaloi paprikat (eri värisiä :) ja sipuli.

Kuullota öljyssä n. 10 min, kunnes osa nesteestä on haihtunut.

Mausta maun mukaan.

Kaada paprikaseos voideltuun vuokaan (26cm) fetan ja kanan kanssa.

Kauli taikinasta pyöreä levy ja nosta täytteiden päälle.

Painele reunat tiiviiksi ja tee haarukalla muutama reikä.

Paista 225 n. 25 min. Anna jäähtyä 10 minsaa ennen kumoamista.

Ohje otettu Pirkan ruoka-lehdestä (maaliskuu 2012)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Rannekoru
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 175g1271kcal2.1g0.7g142.4g0g
Vehnäjauho, sunnuntai285g997kcal34.2g202.2g6g8.5g
Kauralese 53g189kcal9.5g24g4g9.2g
Paprika punainen 876g256kcal8.2g39.4g3.5g16.6g
Sipuli 96g29kcal1.2g4.6g0.2g1.6g
Salaattijuusto kuutioina suolavedessä (Pirkka), annos 50g307g705kcal46g3.1g58.3g0g
Broilerifileesuikale (Atria)350g386kcal80.6g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g7666kcal363.6g548g443.6g71.8g
Valittu annoskoko2142g3833kcal181.8g274g221.8g35.9g
Annoskoko puolitettuna1071g1917kcal90.9g137g110.9g18g
Arvot/100g100g179kcal8.5g12.8g10.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=286051