Pappilan kaalipiirakka

Suikaloi kaali ja pienennä sipuli.

Ruskista ne voissa padassa ja lisää hieman vettä ja mausteet.

Hauduta kannen alla kypsäksi.

Kauli taikinasta kaksi levyä.

Laita täyte toiselle levylle ja peitä toisella levyllä Valele vedellä ja pistele haarukalla reikiä.

Kypsennä 225 asteessa, uunissa 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 238 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 1574g437kcal18.7g63.9g3.1g33.1g
Sipuli 62g19kcal0.8g3g0.1g1.1g
Voi 40% rasvaa 23g84kcal0.4g0.4g9.1g0g
Piirakkataikina Sunnuntai450g1664kcal22.5g143.9g112.4g9g
Siirappi, tumma34g108kcal0g25g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g4624kcal84.8g472.4g249.4g86.4g
Valittu annoskoko2142g2312kcal42.4g236.2g124.7g43.2g
Annoskoko puolitettuna1071g1156kcal21.2g118.1g62.4g21.6g
Arvot/100g100g108kcal2g11g5.8g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87903