Uunirahka (karppi)

Voitele laakea vuoka.

Kuumenna 175 asteeseen.

Sekoita kaikki aineet tasaiseksi massaksi ja kaada vuokaan.

Kypsennä uunissa noin 30 minuuttia.

Tarjoa haaleana, lehden mukaan set on silloin parhaimmillaan.

Lisänä suositellaan vaikkapa marjasurvosta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,3749g487kcal82.4g31.5g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 494g705kcal61.8g1.5g50.7g0g
Hermesetas, annos 5g75g0kcal0g0g0g0g
Sitruunan mehu, tuore, 50 ml150g32kcal12.1g0g0.4g0.1g
Kookoshiutale 75g495kcal6.1g4.8g48.3g12.2g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 599g1661kcal12g18g167.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g6759kcal348.8g111.6g538.8g24.6g
Valittu annoskoko2142g3380kcal174.4g55.8g269.4g12.3g
Annoskoko puolitettuna1071g1690kcal87.2g27.9g134.7g6.2g
Arvot/100g100g158kcal8.1g2.6g12.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201512