Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 1171g532kcal0.5g128.9g0.2g0.8g
Mansikka 585g272kcal2.9g49.2g1.2g11.1g
Sokeri 94g380kcal0g93.5g0g0g
Mannasuurimo 293g925kcal29.8g186.1g3.2g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g4220kcal66.4g915.4g9.2g44.2g
Valittu annoskoko2142g2110kcal33.2g457.7g4.6g22.1g
Annoskoko puolitettuna1071g1055kcal16.6g228.9g2.3g11.1g
Arvot/100g100g99kcal1.6g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=243970