Charlotta

Valmista kääretorttu ohjeella "Kääretorttu omenasoseella".

Vuoraa pyöreäpohjainen kulho (n. 3 litran vetoinen) tuorekelmulla.

Leikkaa kääretorttu sentin viipaleiksi ja asettele torttuviipaleet kulhon pohjalle ja reunoille tiiviisti kiinni toisiinsa.

Valmista täyte: Laita 6 liivatelehteä likoamaan kylmään veteen.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka, sokerit ja puoli desiä Limoncello sitruunalikööriä.

Kuumenna desi vettä kiehuvaksi.

Puserra liivatelehdistä vesi ja sekoita ne kuumaan veteen.

Sekoita sula liivateseos kerma-rahkaan.

Kääntele joukkoon pilkotut persikat ja tuoreet/pakasteesta sulatetut vadelmat.

Kaada seos kääretorttupaloilla vuorattuun kulhoon.

Peitä kulho ja laita jääkaappiin jähmettymään muutamaksi tunniksi, mieluummin yön yli. Kumoa vadille ja poista kelmu.

Koristele halutessasi kermavaahtoruusukkeilla tms.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl193g251kcal25.3g0.6g16g0g
Sokeri 119g485kcal0g119.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g313kcal9.3g63.9g1.1g3.2g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.7g0g0g
Omenasose, omatekoinen351g457kcal0g105.3g0g5.3g
Kuohukerma,valio,2dl351g1194kcal7g10.5g122.9g0g
Maitorahka, milbona (500g)351g239kcal42.8g13.7g0.7g0g
Sokeri 56g228kcal0g56.1g0g0g
Persikkasäilyke sokeriliemessä 421g288kcal3.4g64g0.4g3.4g
Vadelma 176g72kcal1.8g7.2g1.4g6.5g
Vanilliinisokeri, teelusikka2.1g8.4kcal0g2.1g0g0g
Likööri, 15% vol, annos 80g14g29kcal0g3.5g0g0g
Liivatelehti, gelatiini8.4g29kcal7.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g7210kcal194.4g897.8g285g36.8g
Valittu annoskoko2142g3605kcal97.2g448.9g142.5g18.4g
Annoskoko puolitettuna1071g1803kcal48.6g224.5g71.3g9.2g
Arvot/100g100g168kcal4.5g21g6.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=285021