Gruusialainen kaalilaatikko

1. pilko kaali ja kattilaan veden kanssa 15min
2. ruskista jauheliha
3. lisää sipulit
4. lisää loput ainekset
5. yhdistä kaali ja muu seos
6. uuni 200-astetta, 35min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 476 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1126g238kcal13.5g38.3g2.3g23.6g
Vesi375g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 300g683kcal57.1g0g51.1g0g
Suolakurkku (Sauvo), annos 100g75g8.3kcal0.6g1.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Valkosipuli 2.3g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 113g312kcal2.3g3.4g31.5g0g
Tomaattipyree, Pirkka113g92kcal3.8g21.4g1.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4284g2692kcal156g133g172.4g50.6g
Valittu annoskoko2142g1346kcal78g66.5g86.2g25.3g
Annoskoko puolitettuna1071g673kcal39g33.3g43.1g12.7g
Arvot/100g100g63kcal3.6g3.1g4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=316051