Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g1250g300kcal15g42.5g2.5g26.3g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.2g2.1g
Paprika, punainen188g48kcal1.7g8.6g0.8g3.8g
Kurkku 250g27kcal1.4g3.5g0.3g1.8g
Valkosipuli 25g27kcal2g4.1g0.1g0.5g
Valkoviinietikka (Rajamäen)188g38kcal0g12.2g0g0g
Oliiviöljy 113g995kcal0g0g112.5g0g
Suola, annos 3g6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4288g2937kcal43.4g153.8g232.8g69g
Valittu annoskoko2144g1469kcal21.7g76.9g116.4g34.5g
Annoskoko puolitettuna1072g734kcal10.9g38.5g58.2g17.3g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260730