Karppaajan juustokakku

Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Nannii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g320g1920kcal67.2g21.1g172.8g0g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g160g1142kcal0g0.3g128g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8g29kcal0.3g6.4g0.3g0g
Philadelphia tuorejuusto 200g640g1632kcal37.8g20.5g153g0g
Kananmuna kuoreton 352g502kcal44g1.1g36.1g0g
Canderel makeutusjauhe24g92kcal0.7g22.3g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio640g896kcal17.9g41.6g76.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4288g12428kcal335.8g226.6g1134g0g
Valittu annoskoko2144g6214kcal167.9g113.3g567g0g
Annoskoko puolitettuna1072g3107kcal84g56.7g283.5g0g
Arvot/100g100g290kcal7.8g5.3g26.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221913