Juustoinen karppilihapulla

Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Ngale
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 1396g4475kcal373.7g0g334.2g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]279g942kcal33.5g0g103.3g0g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.7g0.3g11.2g0g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia199g299kcal33.9g0g17.9g0g
Juusto, mozzarella 120g312kcal22.3g0g24.3g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g40g42kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4288g12452kcal960.6g13.6g982.2g1.6g
Valittu annoskoko2144g6226kcal480.3g6.8g491.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna1072g3113kcal240.2g3.4g245.6g0.4g
Arvot/100g100g290kcal22.4g0.3g22.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=229588