Puolukkaiset jauhelihapihvit

Loita jauhelihapihvien valmistaminen sekoittamalla kermaviiliin sipulikeittoainekset ja korppujauhot.

Anna turvota 5 - 10 min.
Lisää jauheliha, muna ja puolukat.

Sekoita tasaiseksi.

Muotoile taikinasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin leivinpaperille uunipellille.

Paista jauhelihapihvit 250 asteessa uunin keskiosassa n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 134 grammaa

Mummumeku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%1065g1811kcal213.1g0g106.5g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)173g346kcal6.9g60.6g5.2g0g
Korppujauho 67g244kcal7g49.9g0.7g3.5g
Laktoositon kermaviili (Pirkka), annos 200g533g719kcal16g20.8g63.9g0g
Kananmuna kuoreton 147g209kcal18.3g0.4g15g0g
Puolukka 160g62kcal0.7g10.9g0.8g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4288g6782kcal524g285.2g384.2g15.4g
Valittu annoskoko2144g3391kcal262g142.6g192.1g7.7g
Annoskoko puolitettuna1072g1696kcal131g71.3g96.1g3.9g
Arvot/100g100g158kcal12.2g6.7g9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310667